top of page

✧ Women's Way - Golden Age ✧

Dette er til alle kvinner som har lang erfaring i selve livet, som har nådd den gylne alderen, alderen da vi har modnet med livets erfaringer, alderen der vi ofte er tryggere på oss selv, der vi tar mer lederskap over eget liv uten å gå på akkord med egne verdier. Alderen hvor vi fortsatt skal blomstre og ta bevisste og gode valg vedrørende vår fysiske og psykiske helse.

 

Dette er for kvinner som lengter etter å dele sin visdom, etter å ha gått gjennom stadiene fra barn, ungdom, voksen og som endelig har nådd den gylne æra.

 

I dette 3-moduls programmet er fokuset hvilken verdi denne livserfaringen har for oss og for samfunnet. En voksen, klok kvinne har så mange erfaringer fra ulike områder av livet.

 

Fra gammelt av ble livsvisdom verdsatt på en helt annen måte enn i dag. Eldre generasjoner ble lyttet til og erfaringene ble formidlet til yngre generasjoner for å gjøre deres liv enklere. La oss igjen gjøre vår visdom lettere tilgjengelig. Men først må vi selv hedre den kloke kvinnen i vårt eget indre og sette pris på henne.

 

Hvor ofte sier vi ikke at det er den indre skjønnheten som teller? Denne skjønnheten og visdommen skal vi bære med løftet hode. Vi skal være et forbilde for oss selv og for de kvinnene som er i ferd med å utvikle seg i de neste generasjonene.

I noen kulturer er denne tiden i en kvinnes liv avbildet som gullalderen, en tid hvor vi kan blomstre fullt ut og dele den gaven det er å være en åndelig veileder for mennesker i våre omgivelser.

 

I løpet av tre helger av tre dager i 2024, vil du utforske ulike temaer som vil støtte deg på reisen før, under og etter overgangsalderen. Dette er en overgangstid og det er på tide å huske hvem du virkelig er. Det handler om å lære å ta ansvar for seg selv, følelsesmessig, mentalt, fysisk og åndelig i denne overgangen.

bottom of page